duminică, 13 mai 2012

Am aflat cine este marele câştigător de la MasterChef! Vezi cine a pus mâna pe cei 50.000 de euro!

Dintre cei 150 de concurenţi admişi, Petru Buiuca se pare că a reuşit să se facă remarcat în faţa celor mai perfecţionişti şi critici chefi şi să câştige premiul cel mare, de 50.000 de euro.

marele câştigător MasterChef mâna 50.000 euro
Pentru că filmările s-au terminat în urmă cu două luni de zile, informaţii importante s-au strecurat în presă, înainte ca emisiunea să se încheie şi show-ul să-şi anunţe câştigătorul.

Petru Buiuca este un tânăr de 23 de ani originar din Constanţa şi stabilit la Bucureşti. Lucrează ca office manager la o firmă din Capitală, dar este pasionat de gătit şi cu asta i-a vărjit pe juraţi. Concurentul a fost primul acceptat de cei trei chefi, în umătoarea etapă, după ce i-a încântat cu o supă franţuzească cu ciuperci.
"Pot sa spun ca inca mai am cosmaruri cu chefii tipand la mine sa fiu mai bun, sa trag mai tare, sa fiu mai rapid. Doamne, e ingrozitor! Si urasc sa fiu jos sau printre ultimii. La MasterChef cel mai greu lucru este sa ramai la un nivel ridicat. Tot timpul. Aici nu e loc de eroare!", marturisea Petru la cateva zile dupa terminarea filmarilor in urma carora a castigat 50.000 de euro si a devenit primul "MasterChef" al Romaniei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu