miercuri, 9 mai 2012

Hilton Sibiu o numeste pe Manuela Meres director de evenimente

Hilton Sibiu anunta desemnarea Manuelei Meres in pozitia de director de evenimente. Manuela Meres ii va raporta lui Nicolae Aron, general manager, si va fi responsabila de serviciile de conferinta si banqueting ale hotelului. Anterior, ea a ocupat pozitia de PR and marketing executive la Athenee Palace Hilton Bucuresti.
„Ma bucura venirea Manuelei Meres in echipa Hilton Sibiu. Pe segmentul de evenimente avem ambitii mari si sunt increzator ca impreuna vom dezvolta aceasta latura a business-ului oferind oaspetilor nostri servicii de conferinta si banqueting la cel mai inalt nivel”, a declarat Nicolae Aron.
In pozitia sa anterioara la Athenee Palace Hilton Bucuresti, Meres a fost responsabila de campaniile de marketing, comunicare si CSR ale hotelului. Meres si-a inceput cariera in 2007, ca office manager la Capgemini Romania, o companie de consultanta, servicii tehnologice si outsourcing, membra a grupului Capgemini, preluand in mai 2008 responsabilitatile in cadrul departamentului de marketing si comunicare al companiei.
Primul proiect al lui Meres in noul rol va fi lansarea campaniei „Eleganta este accesibila”, campanie menita sa aduca in atentia publicului serviciile de calitate si sa incurajeze consumatorii sa experimenteze eleganta unui cadru de cinci stele.
sursa: hrbexpert.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu