vineri, 27 aprilie 2012

Hotelul Europa Royale Bucharest se deschide la inceputul lunii mai


Incepand cu luna mai a acestui an, hotelul de 4 stele se deschide dupa un lung proces de renovare si va functiona la capacitate maxima inca din primele zile ale deschiderii, anunta reprezentantii Europa Hotels Group, pe www.tophospitality.ro.
Compania a ales ca noul hotel din Bucuresti sa fie condus de o echipa tanara, cu o experienta acumulata pe parcursul colaborarii cu celelalte hoteluri din Lituania si Letonia. Toate hotelurile din grup sunt deschise in cladiri localizate in centrele vechi ale oraselor, in cladiri istorice reconditionate, iar Europa Royale Bucharest urmeaza acest tipar. 
Europa Royale Bucharest se afla pe strada Franceza, in Centrul Istoric, aproape de “Hanul lui Manuc”, cu vedere spre Piata Unirii, intr-o cladire din secolul 19, renovata, dar care pastreaza arhitectura initiala, in stil neoclasic, de la 1888. Hotelul are 92 de camere, 2 sali de conferinta, un lounge bar si un restaurant “ Le Vernet”.
Restaurantul “Le Vernet” ofera un meniu international si are o capacitate de aproximativ 85 de persoane si o gradina de vara, deschisa in lunile calduroase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu