sâmbătă, 21 aprilie 2012

Carol Parc Hotel are un nou Executive Chef

Marco Antonio Cano Ruiz este noul Executive Chef de la Carol Parc Hotel, a spus, pentru Food&Bar Magazine, Sylvia Schlie Petre, proprietara Carol Parc Hotel. De origine spaniola (din Cordoba), Marco Antonio a preluat recent bucataria elegantului si exclusivistului restaurant Poem, fiind specializat in bucatarie spaniola si frantuzeasca.
Evenimentul de prezentare al noului Bucatar sef va avea loc, joi 12 aprilie la restaurantul Poem, care se va transforma pentru o seara, intr-un tapas bar spaniol, cu preparate specifice, deserturi andalusiene si populara Sangria.
Restaurantul Poem recreaza atmosfera autentica La Belle Epoque - un spatiu elegant, aristocratic si confortabil, care cuprinde cinci zone - Salonul Regal (principal) cu 65 de locuri, Sala Oglinzilor (salon de protocol) cu 35 de locuri, Piano Club cu 25 de locuri si Bellevue Bar - bar privat in foisorul hotelului, cu 10 locuri. Carol Parc Hotel este Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu